SCHOOL OF LEADERSHIP

Ben jij een leider? Wil jij namens God invloed uitoefenen in de omgeving waar jij door Hem bent geplaatst? Laat je trainen door verschillende ervaren leiders. Deze tiendaagse training richt zich op twee kanten van leiderschap. Het zijn van een leider en het uitvoeren van leiderschap.

INHOUD

LEIDERSCHAP

GROEPSKORTING

Deze training bestaat uit tien zaterdagen. School of Leadership is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in leiderschap betrokken is of er meer van wil weten. Niet alleen voor leiders binnen kerken, maar ook daarbuiten. De lessen worden gegeven door onder andere Ed van Setten, Ruben de Jong, Jan Pool, Jan Sjoerd Pasterkamp, Daniel Pasterkamp, Leon van der Eijk en Hans Kieboom.

 

Tien zaterdagen wordt jij als leider getraind op twee belangrijke gebieden. Het zijn van een leider is gericht op je intimiteit met God en het karakter van een leider, wat wordt onderbouwd vanuit de Bijbel. Het uitvoeren van leiderschap heeft alles te maken met vaardigheden, het bouwen van een cultuur en het bouwen van een sterk team.

Door de jaren heen zien we leiders opstaan, maar ook weer wegvallen. Leiderschap brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, wat lastig kan zijn. Wij geloven dat het belangrijk is om je als leider te ontwikkelen en te laten trainen. Vanuit die gedachte is de Kingdom Life School of Leadership opgericht.

School of Leadership is ook geschikt voor teams. Groepen vanaf vijf personen ontvangen 10% korting op het totale lesgeld. Ben je hierin geïnteresseerd? Vul dan geen apart aanmeldingsformulier in, maar stuur een e-mail naar welkom@kingdomlife.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden? Download het bovenstaande aanmeldingsformulier en mail het naar welkom@kingdomlife.nl

DATA

SEIZOEN 2017 - 2018

9 september 2017

7 oktober 2017

11 november 2017

9 december 2017

13 januari 2018

10 februari 2018

10 maart 2018

7 april 2018

12 mei 2018

9 juni 2018

SCHOOL

OF LEADERSHIP

 

295

/ per seizoen

10 zaterdagen

1 zaterdag per maand

Zaterdag 9.30-15.30u

9.00 start met koffie

Geschikt voor iedereen die in leiderschap

betrokken is of er meer van wil weten

Groeien in leiderschap

Prijs is inclusief lunch

 

lessen worden gegeven door onder andere:

ed van setten

ruben de jong

jan sjoerd pasterkamp

jan pool

Oudste bij Evangelisch Centrum Europoort. Daarnaast samen met zijn vrouw Syta interim voorganger bij een gemeente in Vlissingen en nauw betrokken bij de fulltime bijbelschool van Kingdom Life.

 

Als oudste verantwoordelijk voor alle training & toerusting binnen ECE. Schoolleider KLC. Afgestudeerd econoom, betrokken bij Navigators en oa als operationeel directeur gewerkt voor Gospel Music Festival.

Voormalig zendeling en voormalig voorganger Evangelisch Centrum Europoort. Bekend spreker en droomgever Kingdom Life College. Schrijver van o.a. 'Je moet je buik omdraaien' en 'Davids Tabernakel'.

Voorganger van Shelter Haarlem en schrijver van o.a. 'Buitensporige Genade'. Jan is een veelgevraagd spreker op conferenties, mannendagen en bijbelscholen.

Kingdom Life College Parttime

is onderdeel van

SCHOOL OF LEADERSHIP
Menu